Opendeurdagen

Your search results

Regelmatig organiseert ons makelaarskantoor opendeurdagen. Dit voor bijzondere panden die een bijzondere aandacht verdienen. Vooraleer de officiële verkoop te starten worden er in overleg met de eigenaar één of meer kijkdagen georganiseerd met aanbod van het pand aan de gewenste verkoopprijs.

Bijzondere woningen zijn woningen op sterke locaties. De woningen zelf hebben karakter en werden minstens gedurende meerdere jaren niet aangeboden op de vastgoedmarkt. Zij voldoen aan hogere kwaliteitsvereisten en worden aangeboden aan een gerechtvaardigde verkoopprijs.

Vóór het van start gaan van de opendeurdagen wordt het pand via allerlei marketingtools onder de aandacht gebracht van zoveel mogelijk kandidaten. Gedurende deze opendeurdagen kunnen kandidaat-kopers een bieding uitbrengen. Het is aan de eigenaar-verkoper deze bieding al dan niet te aanvaarden. Door het concentreren van zoveel mogelijk kandidaten op een gefocust moment is er de garantie tot het bekomen van de beste prijs.

Ons kantoor neemt de volledige organisatie op zich van samenstelling van het dossier, begeleiden van de bezoekers, kandidaat-kopers, opstellen van de overeenkomsten tot bij het verlijden van de akte bij de notaris.

Denkt u dat uw woning in aanmerking komt voor een opendeurdag, aarzel dan niet ons kantoor te contacteren voor een vrijblijvend bezoek.

Reeds succesvol verkocht Verwachte opendeurdagen

 

U twijfelt nog? Kom dan eens luisteren naar onze aanpak!

Neem contact met ons op, of maak een afspraak op kantoor!

Compare Listings