Your search results

Markgrave Vastgoed: makelaar maar anders!

Een makelaardij met persoonlijke begeleiding

Markgrave Vastgoed is een makelaardij. Het verschil tussen een makelaardij en een immokantoor? Een makelaardij is persoonlijker en kleinschaliger. Eerst leren we u en uw wensen beter kennen, om zo tot een oplossing op maat te komen. Vervolgens krijgt u één point of contact, en die persoon kunt u 7/7 bereiken voor overleg en advies. Zo proberen we ons te onderscheiden van een immokantoor.

Wat staat centraal? Wederzijds vertrouwen dat leidt tot een efficiënte, individuele en aangename samenwerking. Onze klant moet zich goed voelen bij onze makelaardij. Onze communicatie is eerlijk en nuchter. En natuurlijk, de regels volgen en ethisch correct handelen vinden we belangrijk. Dit is onze manier om problemen tijdens en na het verkoop- of verhuurproces zo veel mogelijk te vermijden. Wij zijn uw deskundige specialist voor:

  • Verkoop en verhuur
  • Zoekopdracht en aankoopbegeleiding
  • Beheer van tweede verblijven, woningen en de betere studentenkamers

Een woning, tweede verblijf of investeringspand in Antwerpen

Zaakvoerder Bas van Mook woont en werkt al meer dan 25 jaar in Antwerpen. Hij kent de stad, de onroerende goederenmarkt en ook heel veel mensen. Markgrave Vastgoed begeleidt zowel de aan- als verkoop van panden doorheen heel Antwerpen.

Wilt u een pand aankopen? Dan zal gericht voor u worden gezocht, afgaand op uw persoonlijke wensen. Of het nu een eigen woning betreft, een tweede verblijf of investeringspand, Markgrave Vastgoed heeft er ruime ervaring in. En we zoeken net zo lang tot we een pand gevonden hebben waar u echt tevreden mee bent.

Naast meer dan 25 jaar verkoopervaring beschikt Bas van Mook ook over grote technische kennis, die natuurlijk belangrijk is bij het beoordelen van panden, bij verbouwingen en investeringen. Daardoor kan hij zeer gericht advies geven en als het nodig is, kunnen anderen worden ingeschakeld.

We begeleiden niet alleen de aan- of verkoop van een pand, maar helpen u ook bij zaken zoals het uitvoeren van werken aan het pand, hulp bij aansluiting van water en energie, internet, etc. En heeft u een beheerder nodig voor uw pand? Dan maken we de beheersovereenkomst in orde.

Extra zorg en nazorg

Buitenlandse klanten die op zoek zijn naar een tweede verblijf in Antwerpen kunnen natuurlijk ook bij ons terecht. Een pand kopen in België is vrij ingewikkeld. Laat uzelf dus goed begeleiden door een makelaar met ervaring. We leggen alles tot in de puntjes uit. Ook bij technische zaken, zoals bijvoorbeeld het bereikbaar zijn in België met een e-sim, staan we paraat om te helpen.

Bij Markgrave Vastgoed gaan we verder dan enkel de sleutels bezorgen. Hebt u bovendien al een parkeerplaats gevonden of zoekt u een poort voor uw tuin? Of laat u graag een veiligheidsdeur installeren? Ook hierbij kunnen we helpen.

Een perfecte match tussen huurder en verhuurder

Naast begeleiding van aan- en verkoop is Markgrave Vastgoed ook zeer actief op de verhuurmarkt, waarbij we ons concentreren op het kwalitatief betere vastgoed in het centrum van Antwerpen. We verhuren elk pand alsof het voor onszelf is. We leggen de nadruk op kwaliteit. We zoeken een kwalitatieve huurder  van hetzelfde kaliber die past bij de verhuurder. Een goede afstemming leidt immers tot een aangename (ver)huur en ook tot minder problemen achteraf. Want met één kwaliteitsvolle huurder komt u veel verder dan met 50 andere potentiële huurders.

Natuurlijk maken we voor u het huurcontract op en regelen we de nutsvoorzieningen, maar werken we ook uitsluitend met een in- en uittredende plaatsbeschrijving, opgemaakt door een professionele derde firma. Het kost u een klein beetje meer, maar zo voorkomen wij elke discussie tussen verhuurder en huurder bij eventuele schade. En wilt u rookmelders? Plaatsing daarvan kunnen we ook regelen.

Investeren en beheren - met dat tikkeltje meer

Markgrave Vastgoed adviseert u bij het zoeken en vinden van geschikte investeringen. Bij dit soort investeringen komt heel wat kijken. Welke stappen moet u nemen bij problemen? Wat zijn uw rechten en plichten? Wat met de meubelen en extra kosten? Wat zijn de fiscale implicaties van verhuren?

Na de aanschaf van een pand als investering, moet het pand uiteraard beheerd worden. Als u dat liever niet zelf doet, bijvoorbeeld omdat u wat verder weg woont of uw tijd liever anders besteedt, kan Markgrave Vastgoed u ontzorgen door het pand voor u te beheren. Wij beheren exclusieve tweede verblijven en ook de betere studentenkamers. We regelen alles van A tot Z voor u, van het vinden van geschikte huurders tot het houden van toezicht op het gebruik van de kamer.

In het beheer van tweede verblijven en studentenkamers moet u dus heel wat tijd steken. Tenzij u iemand inschakelt als beheerder. En daar willen wij u graag bij helpen. Op een eerlijke, correcte manier regelen wij alles wat komt kijken bij de verhuur van een studentenkamer, wat trouwens een slimme investering is.

Bij Markgrave Vastgoed bent u aan het juiste adres. Onze makelaardij staat voor kwaliteit, ook voor het verhuren en beheren.

Een makelaardij zoals vroeger

Markgrave Vastgoed is het ‘kindje’ van Bas van Mook. Hij woont naast het bedrijf om zo goed als altijd paraat te kunnen staan voor zijn klanten, dus ook op zaterdag en zondag indien nodig. Zelf wil hij niets missen van wat er bij Markgrave Vastgoed gebeurt.

Wij zijn een zelfstandig kantoor. We zijn geen onderdeel van een keten en beslissen zelf. Deze vrijheid is ook voor klanten een heus voordeel. Flexibiliteit staat bij ons al jaren op nummer 1. We steken tijd in onze klanten, zowel tijdens als na het verkoop- of aankoopproces. Zorg en nazorg horen volgens ons bij het hele gebeuren.

Net zoals vroeger de norm was, helpen we u graag bij alle aspecten van vastgoed. Verkoop, kwalitatieve verhuur en beheer… Bij ons krijgt u een volledige begeleiding.

Echt thuis in Antwerpen

Als makelaar hebben we in de loop van de jaren heel wat technische kennis vergaard. Deze kennis zetten we, samen met ons uitgebreid netwerk aan vakmensen, graag in voor u. Zo kunnen wij u efficiënt in contact brengen met betrouwbare elektriciens, schrijnwerkers, poetsvrouwen, etc. Heeft u bijvoorbeeld nood aan opknapwerk voor de verkoop van uw pand? We brengen u meteen met de juiste vakmensen in contact.

1 van de oudste kantoren in Antwerpen

Recent hebben we in ons archief heel oude aktes teruggevonden, teruggaand tot 1931. Dit toont ons dat Markgrave Vastgoed, voormalig ‘Woonzorg’ genaamd, één van de oudste vastgoedmakelaren in Antwerpen is. Enkel is de naam aangepast aan de tijd. De kwaliteit is gelijk gebleven!

Kenmerken van het team van Markgrave Vastgoed: eerlijk, nuchter, to the point. Kenmerken van onze werkwijze: fatsoenlijk, degelijk en kwaliteitsvol.

Als makelaardij staat Markgrave Vastgoed altijd paraat om u efficiënt verder te helpen, 7 op 7 voor bestaande klanten.

U twijfelt nog? Kom dan eens luisteren naar onze aanpak!

Neem contact met ons op, of maak een afspraak op kantoor!

Compare Listings