Your search results

Uw makelaar, 7 op 7 in de buurt

Markgrave Vastgoed, dat zijn Bas Van Mook en August Hendrickx. De twee partners in dit kantoor hebben samen een schat aan ervaring & knowhow op het vlak van vastgoed, zowel op technisch als juridisch vlak. U wilt uw eigendom verkopen? Dan staan zij u met raad en daad bij: van het verhelpen van kleine gebreken, om uw huis helemaal verkoopklaar te maken … tot de bezichtigingen en de uiteindelijke verkoop.

Markgrave Vastgoed: makelaar maar anders!

 • Een modern en geautomatiseerd kantoor: voor de verkoper een directe opvolging en rapportering over zijn pand via een logincode & voor de koper een enorme waaier aan info.

 • Respect voor uw vragen of bemerkingen en mogelijkheid tot de nodige bedenktijd – geen ‘voet tussen de deur’-mentaliteit!

 • Hulp en kennis op de eerste plaats.

 • Een gepersonaliseerde verkoopbrochure bij elke verkoop.

 • Persoonlijke begeleiding door de partners voor de kandidaat-kopers vanaf de eerste bezichtiging van het pand tot de verkoopovereenkomst.

 • Niet enkel verkoop en verhuur! Ook home staging, advies en hulp bij het leegruimen van de woning of bij noodzakelijke herstellingen en onderhoudswerken.

Markgrave Vastgoed is meer dan een makelaar alleen.

De partners zijn uw ruggensteun in het hele verkoopsproces!

U twijfelt nog? Kom dan eens luisteren naar onze aanpak!

Neem contact met ons op, of maak een afspraak op kantoor!


 • Mix Chan
  Mix Chan
  16:20 19 Sep 18
  Een professionele, betrouwbare makelaar die met zijn cliënt meedenkt!
  Tim Janssen
  Tim Janssen
  09:04 09 Mar 18
  Ondertussen al zeer dikwijls contact gehad met vastgoed makelaars. Maar nog nooit zo open, eerlijk en professioneel behandeld. Ze kennen hun sterktes maar ook hun zwaktes. Dus in plaats van korte termijn te denken met loze beloftes zijn ze eerlijk en aarzelen ze geen seconde om je door te verwijzen indien iemand je beter kan verder helpen. Dus Bas, keep up the good work! Wij twijfelen geen seconde om terug beroep te doen op jullie!read more
  sarah zwaenepoel
  sarah zwaenepoel
  08:24 09 Mar 18
  Heel fijne mensen, vlotte service. Professioneel en veel kennis van zaken.
  See All Reviews
 • Compare Listings