Your search results

Nieuwbouw Duplex-Appartement in Monumentaal complex

€ 585 000

Ref: 433

Minderbroedersrui 11, 2000 ANTWERPEN
Duplex appartement in prachtig nieuwbouwproject binnen monumentaal complex! Gelegen aan een privé-straatje in het historisch centrum, op een boogscheut van de Grote Markt, het Eilandje en de Kaaien biedt dit project zowel rust en ruimte als een centrale ligging. De charme van het gebouw werd vakkundig gecombineerd met de hedendaagse vereisten inzake stijl en comfort! Zo ligt centraal in het complex een mooie gemeenschappelijke tuin. Tevens is er een grote fietsenberging met stopcontacten voor E-bikes en is er ruimschoots parkeergelegenheid in de ondergrondse parkeergarage. De duplexen hebben allen veel lichtinval en hoge plafonds. Tevens werden ze hoogwaardig en luxueus afgewerkt. Zo beschikken de slaapkamers over Priva-lite, automatisch blinderende ramen.
De appartementen worden verkocht onder het oude kader (3% registratie). De parkeerplaatsen zijn te koop aan €48.000 excl btw (21%).

 

Indeling Unit: De woning betreedt u via de ruime inkomhal, die toegang geeft tot de slaapkamers en overige ruimtes aanwezig op het gelijkvloers. De master bedroom beschikt over een eigen dressing, met aansluitend de badkamer (inloopdouche, dubbele lavabo, toilet). Vervolgens is er nog een tweede slaapkamer, eventueel bruikbaar als bureau (9m²). Het gelijkvloers heeft tot slot nog een aparte toilet en twee bergruimtes, waarvan één met aansluiting wasmachine/droger. Het woongedeelte bevindt zich op de bovenverdieping, met als voordeel dat deze geniet van veel lichtinval, terwijl de slaapkamers beneden koel blijven in de zomer. De leefruimte heeft bovendien een hoog plafond en beschikt over een volledig geïnstalleerde open keuken met kwalitatieve inbouwtoestellen.

Adres: Minderbroedersrui 11, 2000 ANTWERPEN

Type eigendom: Appartement

Prijs: € 585 000Referentie: 433

EPC: 100kWh/m²/jaar
Elektriciteitsattest: Ja, conform AREI


Beglazing: Dubbel

Aantal slaapkamers: 2

Aantal badkamers: 1

Aantal douchekamers: 1

Aantal toiletten: 2

Bewoonbaar oppervlakte: 143 m2

Verdiepingen gebouw: 2

Type bebouwing: Gesloten

Type dak: Plat dak

Type verwarming: CV op gas

Bestemming: Woongebied

Bouwvergunning: Ja

Verkavelingsvergunning: Ja

Dagvaardingen: In aanvraag

Voorkooprecht: Nee


  • Blijf op de hoogte

    U wilt graag op de hoogte blijven van het aanbod bij Markgrave Vastgoed? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief:

    Blijf op de hoogte

Compare Listings