Your search results

Handelspand met appartementen

€ 975 000

Ref: 871

Sint-Jacobsmarkt 75, 2000 ANTWERPEN
Veelzijdig Handelshuis met talrijke mogelijkheden!

Op zoek naar een unieke investerings kans? Dit veelzijdige handelshuis biedt een ongekende reeks mogelijkheden voor zowel investeerders als ondernemers. Gelegen op een strategische locatie, biedt dit pand de volgende kenmerken:

Dit opmerkelijke handelshuis is een uitstekende kans voor investeerders en ondernemers die op zoek zijn naar een veelzijdig vastgoed. Gelegen op een strategische locatie, aan de rand van het historisch centrum van Antwerpen biedt dit pand het volgende:

Winkelruimte: Op de begane grond vindt u een royale winkelruimte, momenteel van 60m² met een maximale uitbreidings mogelijkheid naar 425m², inclusief ruimtes achteraan. Deze ruimte is ideaal voor een retailzaak, showroom, of elk ander commercieel gebruik. Bovendien kan de grote overdekte opslagruimte ook nog gemakkelijk worden geïntegreerd in de winkelruimte, deze worden momenteel gebruikt als opnamestudio’s en kantoor.

Binnenkoer: De binnenkoer leidt naar kantoren en een loft over drie verdiepingen, compleet met een prachtige daktuin. Hoewel deze loft momenteel niet vergund is als woonruimte, biedt het de perfecte gelegenheid om een exclusieve ruimte te creëren voor creatieve doeleinden of kantoorruimte.

Appartementen: De eerste en tweede verdieping van het gebouw herbergen twee afzonderlijke appartementen (elk 148 m²), op visgraatparket parket, volledig te renoveren.Deze appartementen zijn mogelijk ook te betrekken bij de huidige handelsruimte.

Kelder: Het gehele pand is onderkelderd, met een totale oppervlakte van 140m². Dit biedt extra opslagruimte of de mogelijkheid voor verdere ontwikkeling.

Met een totale oppervlakte van 930m², inclusief de kelder, zijn de mogelijkheden eindeloos. Of u nu geïnteresseerd bent in het behouden van de huidige indeling, het transformeren naar luxe appartementen, of het exploiteren van een bruisende handelszaak met wooneenheden, dit pand biedt u de ruimte en flexibiliteit om uw visie te realiseren.

Gedetailleerde plannen en toekomstige ideeën/plannen zijn beschikbaar op onze website www.markgrave.be . Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Dit is een mooie en unieke zakelijke kans.

 

Adres: Sint-Jacobsmarkt 75, 2000 ANTWERPEN

Type eigendom: Gemengd gebouw

Prijs: € 975 000

Kadastraal inkomen: € 3 105Referentie: 871


U-code: 2839752Elektriciteitsattest: Ja, niet conform AREI


Kelder: Ja

Totale oppervlakte terrein: 450 m2

Bewoonbaar oppervlakte: 820 m2

Verdieping: 3

Type bebouwing: Gesloten

Type dak: Niet meegedeeld

Oriëntatie achtergevel: Noordoost

Bestemming: In aanvraag

Bouwvergunning: Nee

Verkavelingsvergunning: Nog niet aangevraagd

Dagvaardingen: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht: Nee


  • Blijf op de hoogte

    U wilt graag op de hoogte blijven van het aanbod bij Markgrave Vastgoed? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief:

    Blijf op de hoogte

Compare Listings